SZŰRŐ:
Aktuális
2019.02.04.

Élménydús téli kikapcsolódás a Market dolgozóinak

A Market csapata a nyári, trópusi kalandok után, most januárban Ausztriát vette úti célul. Kollégáink sportok iránti elköteleződését már többször is írtuk, hiszen szeretünk focizni, futni vagy akár egy hatalmasat kirándulni. Az évet pedig idén téli sporttal indítottuk.

A fagyos táj és a síelés már nagyon hiányzott nekünk. A tavalyi évhez hasonlóan idén is kedvenc terepünkre tértünk vissza, hiszen  Murau-ban eddig sosem csalódtunk, csodás hólepte világa három januári napon át nyújtott kikapcsolódási élményt. Kedvenc síparadicsomunkat egy több órás túra során újra felfedeztünk, hogy azután sportszenvedélyünknek a síelésnek és a snowboardozásnak hódoljunk. A snowboard szerelmeseit szűzhavas pálya várta az önfeledt síklásra. A Kreischberg pályáinak nehézségéi fokozatai tették még izgalmasabbá a kirándulásunkat: kék, piros és fekete sípályái egyaránt kedveztek a haladó, és profi síelőinknek is. A felvonóból a 2118 méter magas Rosenkranz csúcsát, és a hófehér tájat is beláttuk.

Ha már télisport, akkor a verseny sem maradhatott ki a céges kikapcsolódásból. Sokan nem ismerik, de a pályán ki lehetett próbálni egy új őrületet, a snow-tubing csúszást. Egy amerikai fánkhoz hasonlító felfújható gumiban, irányítás nélkül, a pálya kínálta lehetőség szerint siklottunk. Erre biztosan emlékezni fogunk, hiszen a csapat többsége először, együtt, közösem próbálta ki ezt a fajta téli kedvtelést. A rengeteg adrenalinlöket után pedig a síeléstől elválaszthatatlan rituálé és helyszín sem maradt ki, vagyis tömérdek gőzgombóc a hüttében! Minden délután itt pihentük ki a fáradalmakat, a megszokott, otthoni irodai légkört, most egy ausztriai önfeledt buli hangulata váltotta fel. A 2019-es évet tehát ismét sporttal nyitottuk meg, amely még jobban összekovácsolta Market csapatot. Reméljük, hogy az idén megannyi izgalmas útibeszámolóval tudunk majd készülni!

Leányvállalatok