JELENTKEZÉS A MARKET ADATBÁZISBA

A Market Cégcsoport folyamatosan keres tehetséges és motivált dolgozókat, akik hozzájárulnak vállalkozásai sikeres működéséhez.

Kérjük, hogy töltse ki az összes mezőt, majd töltse fel aktuális önéletrajzát, hogy portfóliójáról és szakmai tapasztalatáról minél teljesebb képet kapjunk!

Feltétlenül jelezze azt is, hogy milyen területen szeretne elhelyezkedni, milyen pozícióra jelentkezne (még ha éppen nincs is meghirdetve)!

Adatait rögzítjük, nyilvántartásunkban szerepeltetjük és később, amennyiben képességeinek és adottságainak megfelelő állásajánlat jelenik meg, megkereséssel élünk.

Nyilatkozat
Az adatlap kitöltésével és a jelentkezés elküldésével Ön regisztrálja magát a Market Cégcsoport PÁLYÁZÓK adatbázisába. Pályázóink személyes adatainak védelme kiemelt jelentőségű számunkra. Biztosítani kívánjuk Önt arról, hogy a rendelkezésünkre bocsátott adatokat cégünk az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény értelmében bizalmasan kezeli. Az Ön személyes adatait kizárólag a toborzási és kiválasztási feladattal megbízott munkatársunk kezeli, tartja nyilván és harmadik fél részére semmilyen célból nem adjuk át. Tájékoztatjuk, hogy adatait önéletrajz adatbázisunkban egy évig tároljuk. Egy év elteltével, pályázati anyagának frissítésével van lehetőség továbbra is regisztrált pályázóként adatbázisunkban maradni. Amennyiben adatainak, regisztrációjának egy éven belüli törléséről dönt, írásban teheti meg a hr(@)market.hue-mail címen.
TOVÁBB

Leányvállalatok