ÁLLÁSLEHETŐSÉGEK:

Tisztelt Érdeklődő!

Kérjük, tekintse meg a Market Cégcsoport állásajánlatait! Amennyiben állásajánlataink között tapasztalatának, végzettségének megfelelőt talál, vagy szeretne önéletrajz adatbázisunkba jelentkezni, töltse ki a jelentkezéshez szükséges adatlapot, majd küldje el fényképes önéletrajzát és motivációs levelét a rendszer segítségével!
Kérjük, hogy minden esetben válassza ki, milyen pozícióra szeretne pályázni, még akkor is, ha a pályázatküldés időszakában nincs nyitott pozíciónk!

KIVÁLASZTÁSI FOLYAMAT

  • 1Sikeres regisztrációjáról automatikus értesítést küldünk.
  • 2A beérkezett pályázatokat feldolgozzuk, elbíráljuk és a nyitott pozícióban kiírt elvárásoknak megfelelő pályázókkal felvesszük a kapcsolatot. Amennyiben a pályázat a kiírt elvárásoknak nem felel meg, külön értesítést nem küldünk.
  • 3Kapcsolatfelvétel esetén egy rövid telefonos beszélgetés keretében egyeztetünk a részletekről és a személyes interjú időpontjáról. 
  • 4A személyes interjún a HR-es kolléga és a szakmai vezető fogadja a jelölteket, ahol egy beszélgetés keretében kerül sor a szakmai tapasztalatok, valamint a megszerzett tudás bemutatására.
  • 5Sikeres interjú után a következő interjún a kiválasztási folyamat utolsó állomásaként kerül sor az ajánlattételre, a kölcsönös megállapodásra.
  • 6Interjún megjelent pályázóinkat telefonon, vagy levélben tájékoztatjuk pályázatuk kimeneteléről.

Adatok védelméről szóló Jognyilatkozat

Az adatlap kitöltésével és a jelentkezés elküldésével Ön regisztrálja magát a Market Cégcsoport PÁLYÁZÓK adatbázisába. Pályázóink személyes adatainak védelme kiemelt jelentőségű számunkra. Biztosítani kívánjuk Önt arról, hogy a rendelkezésünkre bocsátott adatokat cégünk az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII.törvény értelmében bizalmasan kezeli. Az Ön személyes adatait kizárólag a toborzási és kiválasztási feladattal megbízott munkatársunk kezeli, tartja nyilván és harmadik fél részére semmilyen célból nem adjuk át.

Tájékoztatjuk, hogy adatait önéletrajz adabázisunkban egy évig tároljuk. Egy év elteltével, pályázati anyagának frissítésével van lehetőség továbbra is regisztrált pályázóként adatbázisunkban maradni. Amennyiben adatainak, regisztrációjának egy éven belüli törléséről dönt, azt írásban kérheti a hr@market.hu e-mail címen.

Leányvállalatok